Vejen til det perfekte bryllupslook!

Står du foran et kommende bryllup – enten som brudgom eller blot gæst – så er det med at finde det helt dyre tøj frem. Et bryllup er en vigtig begivenhed, hvorfor du naturligvis skal finde de fineste klæder frem, således du står så skarp som overhovedet muligt.

Det kræver flere ting, hvilket vi vil kigge nærmere på herunder, hvor vi undersøger de forskellige ’byggesten’ der baner vejen til det perfekte bryllupslook.

Jakkesættet – den bærende del

Det vigtigste er naturligvis jakkesættet, som er den primære ’beklædningsdel’. Har du ikke allerede et jakkesæt? Så må du ud og investere. At møde op til et bryllup i en gammel skjorte og et par jeans holder simpelthen ikke. Derimod skal du kigge nærmere på et stilrent jakkesæt, enten i sort eller gråt, som kan give dig en positiv, smuk og elegant fremtoning.

Jakkesæts findes i enormt mange afskygninger og prisklasser; du behøves ikke nødvendigvis købe det dyreste fra Hugo Boss, men kan derimod sagtens nøjes med et mindre ekstravagant suit fra et ukendt mærke til priser under det halve. På denne måde slipper du for at bruge alle dine penge.

Skoene er vigtigere end mange tror!

Hvis du tror, at du kan iklæde dig et par slidte sneakers, når først du har fundet jakkesættet, så tro om. Du skal, og vi gentager lige SKAL, simpelthen have et par pæne business sko til jakkesættet. Dette er langt vigtigere end de fleste tror. Ligesom med jakkesæt findes sko i enormt mange afskygninger og prisklasser – på http://skoexperten.dk/produkt-kategori/business/ kan du se lidt forskellige business sko til fordelagtige priser, hvor undertegnede igen har kigget bort fra mærkevarerne, men i stedet set nærmere på kvalitet og design.

Accessoirers – vælg selv

Som det sidste er der accessoirers i form af slips, urer og butterflys. Her skal du selv ind og vurdere hvad der passer til dig og din stil, samt din øvrige påklædning.

Godt bryllup!

Comments are currently closed.